Algemene voorwaarden fotoshoot/workshop/studiobezoek Marlies Everts fotografie

Algemeen:

 1. Bij het boeken van een fotosessie of workshop gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Marlies Everts fotografie (hier beschreven). Het niet lezen en op de hoogte zijn van de voorwaarden is eigen verantwoordelijkheid van de boeker. 
 2. Marlies Everts fotografie heeft het recht om de informatie op de website ten allen tijde te verbeteren of anderszins te wijzigen.
 3. Na het bestellen en vergroten van de foto’s kan er geen beroep worden gedaan op klachten over fotoafdrukken wanneer de klant deze zelf heeft laten afdrukken.
 4. Wanneer u kiest voor een fotosessie bij Marlies Everts fotografie kiest u ook voor de bijbehorende stijl van de fotograaf.

Betalingen:

 1. Na boeking van een fotoshoot of reportage ontvangt u een bevestiging. Zodra de fotoshoot of reportage is afgerond ontvangt u de factuur. Deze dient binnen 14 dagen betaald te worden. 
 2. Als uw betaling na 14 dagen door Marlies Everts fotografie nog niet is ontvangen, komt er een herinneringsmail. Hierna krijgt u 7 dagen de tijd de factuur alsnog te betalen. Blijft u dan nog in gebreke dan zal er een boete in rekening gebracht worden van 25% van de openstaande factuur. 
 3. Na het boeken van een workshop ontvangt u een factuur. Dit is tevens de bevestiging voor deelname. Na betaling van de factuur is de reservering definitief.

Wijzigen / annuleren afspraken:

 1. In overleg met Marlies Everts kunnen afspraken gewijzigd worden. 
 2. Marlies Everts fotografie behoudt zich het recht afspraken niet te wijzigen.  
 3. Een afspraak bij Marlies Everts fotografie mag tot 24 uur voor de fotoshoot/reportage kosteloos geannuleerd worden. Wordt de afspraak korter van 24 uur van te voren geannuleerd zal er 50% van de fotoshoot in rekening worden gebracht.
 4. Bij het annuleren van een speedfotoshoot afspraak korter dan 24 uur van te voren, zal er €25,- in rekening gebracht worden.
 5. Bij het annuleren van een huwelijksreportage of andere reportage die een dag in beslag neemt geldt dat deze tot 4 weken van te voren kosteloos geannuleerd kunnen worden. Daarna wordt 50% van de reportage in rekening gebracht.
 6. Het annuleren van een workshop kan kosteloos tot 1 maand voorafgaand aan de workshop. Het geld wat dan reeds is betaald voor deze workshop wordt dan terug gestort op uw rekening.
 7. Bij het annuleren van een workshop binnen 1 maand voorafgaand aan de workshop zijn er 2 opties: u krijgt 50% van de deelname kosten terug gestort óf u krijgt eenmalig de mogelijkheid de workshop op een ander moment te volgen (mits er plaats is op de andere data).
 8. Bij een no-show is Marlies Everts fotografie gerechtigd om het afgesproken tarief in rekening te brengen. Een nieuwe afspraak kan worden gemaakt, maar hiervoor wordt dan een nieuwe factuur opgesteld.
 9. Bij een no-show tijdens een speedfotoshoot wordt er €50,- in rekening gebracht. 

Aansprakelijkheid:

 1. Marlies Everts fotografie is niet aansprakelijk voor verlies, vermissing of schade van/aan eigendommen van de klant(en) voor-, tijdens of na een fotoshoot en/of een bezoek aan de studio.
 2. Bezoek aan de studio aan de Pampuslaan 59 en/of een fotoshoot op locatie is geheel op eigen risico. Marlies Everts fotografie is in geen geval verantwoordelijk of aansprakelijk voor schade of persoonlijk letsel ontstaan voor-, tijdens-, na  of ten gevolge van een bezoek aan de studio aan de Pampuslaan 59 of een fotoshoot op locatie.
 3. Schade toegebracht aan de inventaris of het gebouw van de studio wordt op de betrokkene verhaald op grond van wettelijke aansprakelijkheid.
 4. Door akkoord te gaan met deze algemene voorwaarden vrijwaart u Marlies Everts fotografie voor iedere aansprakelijkheid voor schade of persoonlijk letsel welke de  betreffende heeft geleden voor-, tijdens- en na zijn of haar aanwezigheid bij de fotoshoot op locatie en/of in de studio ten gevolge van uw handelen.