Yes! Jullie gaan trouwen!

Hoe gaaf! Een van de mooiste dagen van jullie leven staat voor de deur! Een prachtige dag die nooit vergeten mag worden. Daarom is het erg belangrijk dit goed vast te (laten) leggen. Mijn eerste bruiloft fotografeerde ik in 2015. Wat was dat bijzonder om te doen, wauw. De liefde en de emoties zo goed mogelijk vastleggen vond ik een fantastische uitdaging. Ik kwam erachter dat dit mij enorm 'aan' zette. Ik genoot van de rush om alle momenten op de juiste manier te pakken. Daarna besloot ik me meer te gaan richten op bruidsfotografie en meer fantastische bruiloften volgden!

 

Hoe weten jullie nu of ik, als bruidsfotograaf, bij jullie pas? Wellicht vinden jullie het prettig om eerst rustig de foto's te bekijken die ik al bij eerdere bruiloften heb gemaakt. Misschien willen jullie me dan nog een paar vragen stellen via de mail? Of willen jullie even persoonlijk kennismaken, alles kan en mag. Het is jullie dag! Ik pas mij aan.

 

Tarieven

Voor het fotograferen van een trouwdag reken ik:

€750,- voor 1 dag (8 uur aanwezig)

€75,- per extra uur aanwezig

€0,25 p/km reiskosten vanaf Weesp

 

Vinden jullie een hele dag fotograferen wat veel? Dan kan ik uiteraard ook een deel van de dag aanwezig zijn. Hieronder een paar rekenvoorbeelden:

2 uur aanwezig = €250,-

3 uur aanwezig = €350,-

Voor elk extra uur reken ik €100,-. Vanaf 8 uur aanwezigheid reken ik met de tarieven zoals hierboven genoemd.

 

 


Gang van zaken

Als jullie hebben besloten mij als bruidsfotograaf in te huren zal er een paar weken/maanden voorafgaand aan de bruiloft een gesprek plaatsvinden waarin we de verwachtingen en wensen bespreken. Zo weten we van elkaar precies wat mogelijk is en wat de wensen zijn. 

 

Op een bruiloft ben ik meestal 8 tot 12 uur aanwezig. Vanaf het aankleden tot na de openingsdans. Uiteraard is het heel persoonlijk of jullie mij ook bij het diner en/of het feest willen hebben. De tijd die ik aanwezig ben is helemaal op maat te bepalen. 

 

Na de bruiloft controleer en bewerk ik alle foto's. Ik maak een ruime selectie van de meest mooie foto's. Als we afspreken dat ik ook het boek maak, ga ik daarmee aan de slag. Als jullie beslissen zelf het boek te maken dan krijgen jullie alle foto's binnen 2 weken digitaal opgestuurd. Ook wanneer ik wel het boek maak, krijgen jullie alle foto's toegestuurd. De foto's worden dan verzonden nadat jullie het fotoboek hebben ontvangen.


Trouwboek

Het maken van een trouwboek is een bijzondere opdracht. Met het vertrouwen van jullie zal ik jullie dag zo mooi en goed mogelijk weergeven in het trouwboek. 

Vooraf bespreken we de wensen en mijn ideeën. Zodra ik helder heb wat goed bij jullie past ga ik aan de slag. Het album zal ongeveer 6 weken na jullie bruiloft in jullie handen zijn!

 

De kosten voor het maken van een album zijn €500,-. 
Dit is inclusief:

- 15 uur album opmaken

- luxe fotoalbum (40x30cm)

- 30 pagina's (15 bladzijden)

- platliggende binding

- glanzend luxe fotopapier 

- cover in overleg

 

Uiteraard kun je het album upgraden:

- luxe bewaardoos (€50,-)

- per 2 extra pagina's (1 blz.) (€7,50)


Privacy

Alle foto's die gemaakt worden tijdens de bruiloft zullen privé bezit blijven van jullie (het bruidspaar). En het is aan jullie met wie en waar jullie deze foto's delen. In enkele gevallen zal ik om toestemming vragen voor het gebruik van een foto op mijn social media kanalen of in mijn porfolio. Uiteraard is de keuze aan jullie om wel of geen toestemming hiervoor te geven. Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW