Speedfotoshoot: hoeveel je uitgeeft bepaal je zelf! (vol)

Een unieke kans om eindelijk die toffe foto met je partner te laten maken! Of gezellig samen met je kinderen, alleen, in speciale kleding, met een gekke outfit of met je vriendinnen. Wat jij maar wilt! 

 

Dit keer in de studio! Iedereen die zich intekent krijgt 15 minuten de tijd om in de studio met een zwarte achtergrond (Pampuslaan Weesp) op de foto te gaan! Hiervoor geldt een maximum van 5 personen per foto.

 

Alle foto's worden gratis genomen en je kunt zelf kiezen of en welke foto's je wilt kopen (in de week na de shoot ontvang je via de mail een link waarin je alle foto's kunt bekijken).

De kosten voor de foto's zijn als volgt opgebouwd:

Afname 1 foto = €10,-

Afname 2 foto's = €18,50,-

Afname 3 foto's = €25,-

Afname 4 foto's = €30,-

Afname 5 foto's = €35,-

Afname alle foto's = €50,-

 

Wil je graag gebruik maken van deze unieke speedfotoshoot, geef je dan nu op via de mail. Vermeld hierin je naam, adres, email adres en telefoonnummer. Je mag een voorkeurstijd aangeven, ik zal hier dan proberen rekening mee te houden. 

Zodra je je hebt opgegeven ontvang je een bevestigingmail met daarin de definitieve tijd. In de week voor de fotoshoot ontvang je een mail met daarin tips voor het zo soepel mogelijk laten verlopen van deze fotoshoot. En nog even iets gedetailleerderhoe alles precies in zijn werk zal gaan. 

 

Kortom: geef je nu op! En tot 5 november!